SUORITA AJOKIELTOKOULUTUS NETISSÄ!

Ajokieltokoulutus, hinnat ja sisältö

Henkilöauto- ja moottoripyöräkortin suorittamisen jälkeen alkaa kahden vuoden tarkempi seurantajakso, eli rikkomusseuranta. Mikäli syyllistyt kuljettajana tänä aikana yhteen tai useampaan liikennerikokseen tai -rikkomukseen, voidaan sinut määrätä ajokieltoon. Ajokortti palautetaan kuljettajalle, kun varsinainen ajokielto loppuu ja ajokieltokoulutus on suoritettu. Koulutus sisältää 4 tuntia teoriaopetusta, jossa käsitellään kuljettajien riskikäyttäytymistä ja niiden vaikutuksia liikenneturvallisuuteen. Koulutuksen jälkeen saat todistuksen, joka toimitetaan poliisille.

Koulutuksen tavoitteena on, että koulutukseen osallistuva tunnistaa oman käyttäytymisensä riskitekijöitä, pohtii itsenäisesti, kouluttajan tuella sekä vertaisryhmässä syitä ja taustatekijöitä riskikäyttäytymiselle, saa tietoa liikenteen riskeistä sekä löytää itsenäisesti tai tuetusti ratkaisukeinoja riskikäyttäytymisen ehkäisemiseksi. Ajokieltokoulutus Joensuussa, helposti meiltä!

Ajokieltokoulutus 89€ (norm. 119€) Tarjous voimassa vuoden loppuu!!

Järjestämme ajokieltokoulutuksia 3 kertaa viikossa. Maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Voit suorittaa koulutuksen mistä päin Suomea tahansa! Koulutus suoritetaan etäyhteyden kautta. Saat todistuksen ajokieltokoulutuksesta heti koulutuksen jälkeen!

Ilmoittaudu

Koulutuksen aiheet:

  1. Kuljettajana liikenteessä ja tekoihin johtaneet tekijät (1 tunti)
  2. Ryhmäkeskustelu kouluttajan johdolla piittaamattomuudesta liikenteessä osallistujien ensimmäisen tunnin alkutehtävien perusteella (2 tuntia)
  3. Vaihtoehtojen löytäminen (1 tunti)

Ajokieltokoulutus yksityisesti 199€

Ajokieltokoulutusten ongelmana on useasti, että asiakkaita ei riitä tunneille niin paljon, että koulutus voidaan järjestää! Tässä ratkaisu ongelmaasi!, ajokieltokoulutus pidetään juuri sinulle sopivana aikana! Ajokieltokoulutus juuri sinulle. Sovittuna aikana ja sovittuna päivänä! Tällä koulutuksella vältät kaikki aikatauluongelmat! Sovitaan päivä ja kellonaika mikä molemmille käy ja pidetään tunnit! Koulutus suoritetaan netissä etäyhteydellä! Saat todistuksen ajokieltokoulutuksesta heti koulutuksen jälkeen!

Koulutuksen aiheet:

  1. Kuljettajana liikenteessä ja tekoihin johtaneet tekijät (1 tunti)
  2. Ryhmäkeskustelu kouluttajan johdolla piittaamattomuudesta liikenteessä osallistujien ensimmäisen tunnin alkutehtävien perusteella (2 tuntia)
  3. Vaihtoehtojen löytäminen (1 tunti)

Ilmoittaudu


Maksutavat

Ilmoittautuessasi kurssille sähköisellä lomakkeella, voit maksaa heti verkossa ja käytössäsi on yleiset maksutavat, luottokortit ja osamaksu. Voit valita maksutavaksi myös perinteisen laskun, jolloin alaikäisen ajokortin suorittajan kustannuksista vastaa huoltaja.

Autokoulurahoitus

Käyttäessäsi Resurs Bank Autokoulutiliä saat ostoksille 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon.

30–60 päivää ilman kuluja ja korkoa
Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa
Maksa valitsemassasi tahdissa

Esimerkkejä maksuvaihtoehtojen kuukausieristä ja kuluista


Tutustu myös…

Tutustu jatkokoulutuksiin ja monipuolisiin ajo-opetuspalveluihin. Tervetuloa meille!

 

Powered by: liikenneopetus.fi