AJA MOPOAUTOKORTTI JOENSUUN HUIPPUKOULUSSA!

Tutustu opetuspaketteihimme ja katso monta hyvää syytä, miksi suorittaa mopoautokortti Joensuussa meidän kanssa!

Tutustu koulutuspaketteihin ja aja mopoautokortti!

Kaikkiin opetuspaketteihimme sisältyy 4 tunnin Ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus (EAS), joka on pakollinen koulutus ellei sinulla ole jo jonkun muun moottoriajoneuvon, esim. traktorin tai mopon ajokorttia. Kuljettajantutkintoon ei vaadita pakollista ajo-opetusta, mutta se on käytännössä välttämätöntä liikenteessä ajettavan tutkinnon läpäisemiseksi. Ajoharjoittelun voi aloittaa aikaisintaan 15-vuotiaana. Tieliikenteessä ajaminen edellyttää monipuolisia tietoja, taitoja ja osaamista. Meillä mopoauto-opetus tehdään aina laadukkaasti ja oppilaan toiveet huomioiden.

Säkä 339€

+ viranomaismaksut* 138-153€

Sisältää:

 • 4h teoriaopetusta virtuaalisesti (EAS-koulutus)
 • 2h ajo-opetusta mopoautolla
 • Mopoauton käyttö ensimmäisessä ajokokeessa
 • Teoriakoeharjoittelu

Säkä kurssi sisältää teoriaopetuksen lisäksi 2h ajo-opetusta mopoautolla. Ajokoe liikenteessä ei onnistu säkällä, joten valitse tämä kurssi kun sinulla on aiempaa kokemusta liikenteestä. Kurssivalinta ei ole “kiveen hakattu”, eli ajotuntimääriä voidaan räätälöidä omien tarpeidesi mukaan!

Ilmoittaudu

Jos haluat lisäopetusta tai tarvitset mopoauton ajokokeeseen tutustu esimerkkeihimme Lisäopetus


Perus 459€                             

+ viranomaismaksut* 138-153€

Sisältää:

 • 4h teoriaopetusta virtuaalisesti (EAS-koulutus)
 • 3h ajo-opetusta mopoautolla
 • Mopoauton käyttö ensimmäisessä ajokokeessa
 • Oppimisympäristö, teoriakoeharjoittelu

Perus kurssi sisältää teoriaopetuksen lisäksi 3h ajo-opetusta mopoautolla. Kurssi mahdollistaa käymään perusasiat mopoautoilusta. Kurssivalinta ei ole “kiveen hakattu”, eli ajotuntimääriä voidaan räätälöidä omien tarpeidesi mukaan!

Ilmoittaudu

Jos haluat lisäopetusta tai tarvitset mopoauton ajokokeeseen tutustu esimerkkeihimme Lisäopetus


Varma 599€

+ viranomaismaksut* 138-153€

Sisältää:

 • 4h teoriaopetusta virtuaalisesti (EAS-koulutus)
 • 5h ajo-opetusta mopoautolla
 • Mopoauton käyttö ensimmäisessä ajokokeessa
 • Oppimisympäristö, teoriakoeharjoittelu

Varma kurssi sisältää teoriaopetuksen lisäksi 5h ajo-opetusta mopoautolla ja antaa paremmat eväät tutkintoon ja liikenteeseen. Kurssivalinta ei ole “kiveen hakattu”, eli ajotuntimääriä voidaan räätälöidä omien tarpeidesi mukaan!

Ilmoittaudu

Jos haluat lisäopetusta tai tarvitset mopoauton ajokokeeseen tutustu esimerkkeihimme Lisäopetus


*Viranomaismaksut

 • Ajokorttilupa
  • Sähköinen ajokorttilupahakemus 24€
  • Ajokorttilupahakemus kaavakkeella 39€
 • Teoriakoe 40€
 • Ajokoe AM121-luokan ajoneuvolla 74€

Maksutavat

Ilmoittautuessasi kurssille sähköisellä lomakkeella, voit maksaa heti verkossa ja käytössäsi on yleiset maksutavat, luottokortit ja osamaksu. Voit valita maksutavaksi myös perinteisen laskun, jolloin alaikäisen ajokortin suorittajan kustannuksista vastaa huoltaja.

Autokoulurahoitus

Käyttäessäsi Resurs Bank Autokoulutiliä saat ostoksille 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon.

30–60 päivää ilman kuluja ja korkoa
Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa
Maksa valitsemassasi tahdissa

Esimerkkejä maksuvaihtoehtojen kuukausieristä ja kuluista


Me todella haluamme auttaa sinua

Autamme sinua löytämään sopivimman tavan suorittaa mopoautokortti. Pitkä kokemuksemme opettamisesta takaa sinulle turvallisen, laadukkaan ja tehokkaan opetuksen. Olemme tukenasi koko ajo-opetuksen ajan. Oppimisesi ja onnistumisesi on meille supertärkeää. Meillä suoritat mopoautokortin helposti ja nopeasti.

Panostamme asiakaspalveluun ja mopoautokortin suorittamisen sujuvuuteen

Meillä sinua palvelee ihan oikeat ihmiset ja voit soittaa tai tulla käymään toimistollamme kaikkina arkipäivinä klo: 12 – 16.00.
Otamme sinun toiveesi huomioon ajo-opetuksessa ja saat varmasti yksilöllistä opetusta alusta loppuun saakka. Lisäksi monipuoliset opetusmenetelmät nopeuttavat oppimistasi ja voit valita itsellesi sopivimman koulutuspaketin.

Suorita mopoautokortti Joensuun keskustassa

Autokoulumme sijaitsee Joensuun keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meille on helppo ja ennenkaikkea mukava tulla!

Rento ja kannustava ilmapiiri

Meillä sinua kouluttaa aina alan ammattilainen. Rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä sinun ei tarvitse pelätä tai jännittää. Jokainen tekee virheitä ja autokoulussa niitä tulee kaikille. Opettaja huolehtii, että ajotuntisi sujuu turvallisesti muuta liikennettä vaarantamatta. Ammattiopettaja huomaa kyllä jokaisen virheesi ja suhtautuu niihin tyynen rauhallisesti ja siten sinäkin pysyt rauhallisena. Ajotunnin jälkeen käydään palautekeskustelu ja vaikka tosissaan harjoitellaankin, niin huumori pidetään aina mukana.

Teoriatunnit myös verkossa

Teoriatunnit voit käydä kätevästi verkossa silloin kun itsellesi sopii.

Meiltä myös jatkokoulutukset ja ajokorttien korotukset

Tutustu jatkokoulutuksiin ja monipuolisiin ajo-opetuspalveluihin. Ajo ajokortti Joensuun huippukoulussa, eli meillä!

 

Powered by: liikenneopetus.fi